Om Os

Vi ønsker at blive gamerens bedste ven, ved at stræbe efter højest mulige serviceniveau og brugervenlighed.

Gear & Gaming er drevet af passionen for hardware og gaming, hvilket lyser igennem alle processer i firmaet. Vi har fingeren på pulsen. Men det er også det der gør at vi elsker at gå på arbejde hver dag. at være der for vores kunder og hjælpe dem igennem hele processen så de får det gamer udstyr de har brug for og som er tilpasset til dem.

For os startede det med en stor interesse inden for gaming og teknologi som voksede sig større med tiden.

GEAR & GAMING

Efter mange års interesse for udviklingen i verden både inden for gaming og teknologi som helhed, udviklede vi denne ide til at gøre gaming udstyr og gear og på sigt alt inden for elektronik/ "hobby & work" mere tilgængeligt, overskueligt og prisvenligt for alle, hvilket også er hovedoversagen til vi er partner med fourze som deler den ide med os samt har valgt at tilbyde Anyday finansiering så man an betale over flere gange. 

Vores vision er at blive skandinavens største leverandør af gear & gaming udstyr, vores ambition er at ha en lager butik i hver landsdel i hele Skandinavien med masser af fordele til vores frobrugere og ikke mindst vores medlemmer. 

Vores mission er at skabe et skandinavisk gamer fællesskab, vores alle gavner af hinanden, har det sjovt, og udvikler sine evner.

Troels Clausen